Pripravili smo nekaj iger, ki bi te utegnile zanimati. Download tetris iger je brezplačen. Vse igre so namenjene za prenos. Po prenosu jih namestiš na računalnik in ne rabiš več stalne povezave do spleta. Seznam ''tetris igre download'' bomo še dopolnjevali, tako da bo še bolj zanimiv.

Download tetris igre

Tetris

Prva igra, ki jo predstavljamo, se imenuje enostavno ''Tetris''. Takšno ime si vsekakor zasluži, ker je to originalna različica, ki so jo razvili trije ruski programerji: Alexey Pajintov, Dmitry Pavlovsky in Vadim Gerasimov. Ideja je bila Alexeyeva, ki je bil zainteresiran v razvoj iger, že preden je spoznal svoja dva kolega.

Originalni tetris si lahko prenesete tukaj.

Tetris Extreme 1.0

Igra Tetris Extreme 1.0, ki si jo lahko prenesete in namestite na vaš računalnik, je zelo podobna najbolj igrani online igri 2D Play Tetris. Najboljše rezultate lahko primerjate online z vašimi igralskimi prijatelji.

Tetris Extreme 1.0 si lahko prenesete tukaj.

Crystal Office Tetris

Tudi ta igra je zelo enostavna. Predstavlja povsem klasičen tetris z lepo grafiko, podani pa so še trenutni rezultat, trenutni nivo igranje, število izpolnjenih vrst, za vzpodbudo pa je izpisan še najvišji rezultat in naslednja padajoča kocka.

Crystal Office Tetris si lahko prenesete tukaj.